Finger foods - przekąski


Spotkanie rodzinne,  domowe przyjęcie zawsze rodzą pytanie, co przygotować żeby było smacznie i jednocześnie efektownie? Przekąski tzw. finger food to małe porcje na 1-2 kęsy, zwykle jedzone przy użyciu rąk. Pojęcie finger food odnosi się najczęściej do przekąsek. W trakcie warsztatów dowiesz się, jak przygotować ciekawe i różnorodne przekąski, które choć są proste i szybkie w przygotowaniu,  będą bardzo ładnie prezentować się na stole i z pewnością oczarują Twoich gości.

Zajęcia trwają 8 godzin lekcyjnych.

Menu:
  • Gruzińskie roladki z bakłażana i orzechów
  • Roladki z cukinii
  • Kaszi z wędzonym pstrągiem
  • Mini paszteciki z kremem wątrobianym – pate
  • Tatar z łososia
  • Sajgonki z wieprzowiną i mango

Spotkanie rodzinne,  domowe przyjęcie zawsze rodzą pytanie, co przygotować żeby było smacznie i jednocześnie efektownie? Przekąski tzw. finger food to małe porcje na 1-2 kęsy, zwykle jedzone przy użyciu rąk. Pojęcie finger food odnosi się najczęściej do przekąsek. W trakcie warsztatów dowiesz się, jak przygotować ciekawe i różnorodne przekąski, które choć są proste i szybkie w przygotowaniu,  będą bardzo ładnie prezentować się na stole i z pewnością oczarują Twoich gości.

Menu:
  • Gruzińskie roladki z bakłażana i orzechów
  • Roladki z cukinii
  • Kaszi z wędzonym pstrągiem
  • Mini paszteciki z kremem wątrobianym – pate
  • Tatar z łososia
  • Sajgonki z wieprzowiną i mango