Prowadzący

Prowadzący


Odkryj z nami bogactwo smaków!

W naszym zespole znajdują się zawodowi kucharze, szefowie kuchni oraz amatorzy, którzy postanowili realizować swoją kulinarną pasję.  Wszystkich nas łączy zamiłowanie do gotowania oraz chęć dzielenia się swoimi doświadczeniami.

Chcemy by czas spędzony w naszej pracowni rozwinął Twój kulinarny warsztat i pozostawił smaczne wspomnienia.

W trakcie warsztatów nauczymy Cię podstaw gotowania i pokażemy ciekawe tricki. Opowiemy jakie produkty są najlepsze, gdzie je kupić i kiedy warto po nie sięgać. Poznasz techniki obsługi sprzętów kuchennych i posłuchasz ciekawostek związanych z profesjonalną kuchnią.

Rajmund Królik

Kucharz z zawodu i z zamiłowania. W 2017 znalazł się w gronie szefów rekomendowanych przez przewodnik Gault&Millau, uczestnik projektu Szlak kulinarny Dolnego Śląska.

Dorota Puć-Pietrzykowska

Magię gotowania odkryła jako nastolatka, wówczas nie wiedziała, że to odkrycie będzie miało kiedyś większe znaczenie. A jednak….

Mateusz Szpytma

Ambitny profesjonalista z wielką kulinarną pasją, wciąż odkrywa nowe receptury i łączy niestandardowe smaki. Wiedzę i umiejętności zdobywał podczas 12 lat pracy zawodowej.

Paweł Kucharski

Szef kuchni Restauracji Muzycznej – Jelenia Struga Medical SPA w Kowarach. Wielbiciel tradycyjnej kuchni w nowoczesnej odsłonie. Specjalizuje się w daniach kuchni polskiej i włoskiej.

Bogna Kwiatkowska

Psychodietetyk i specjalista do spraw żywienia. W swojej pracy łączy wiedzę psychologiczną z wiedzą na temat odżywiania człowieka.