Wyświetlanie wszystkich wyników: 2

  • Szkolenie cukiernicze – francuskie makaroniki

    25.09.2022r. (niedziela) godz. 11:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 7 godzin

    Makaroniki to tradycyjne, francuskie ciasteczka migdałowe, przekładane kremami i ganache o niezliczonej ilości smaków. Z pozoru bardzo proste do przygotowania. Kto jednak już je wypiekał, wie że wymagają zarówno umiejętności jak i wiedzy, by&nbs...

    700,00 

    Liczba wolnych miejsc: 6

    Dodaj do koszyka
  • Szkolenie cukiernicze – Ptysie, Eklery, Paris Brest

    26.09.2022r. (poniedziałek) godz. 10:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 7 godzin

    Ciasto parzone to podstawa ptysi, eklerów, paris brest  i innych cudownych francuskich deserów. Jeśli jego wykonanie wydaje Ci się skomplikowane, nie wiesz jak pracować z takim ciastem, by osiągnąć doskonały efekt, zgłoś się do nas. Uczestnicy...

    680,00 

    Liczba wolnych miejsc: 13

    Dodaj do koszyka