Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • Szkolenie cukiernicze – monoporcje i nowoczesny tort

    27.02.2022r. (niedziela) godz. 10:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 8 godzin

    Poznaj świat i techniki stosowane w nowoczesnym cukiernictwie. Piękne, kuszące swoim nieskazitelnym wyglądem, ujmujące doskonałym smakiem – monoporcje,  będą tematem kolejnego  szkolenia cukierniczego. W trakcie szkolenia wykonamy również nowoczesny tort wykończ...

    700,00 

    Liczba wolnych miejsc: 4

    Dodaj do koszyka
  • Szkolenie cukiernicze – sekrety deserów bezowych

    26.02.2022r. (sobota) godz. 11:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 8 godzin

    Majestatyczna, piękna, dostojna i krucha zarazem. Beza to bardzo popularny deser. Jej perfekcyjne przygotowanie wymaga wiedzy i doświadczenia. Choć na pozór prosta, czasem bywa kapryśna. Bezy są doskonałą bazą do konstruowania rozmaitych wersji deserów, ł...

    650,00 

    Liczba wolnych miejsc: 11

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – kuchnia marokańska

    12.02.2022 (sobota) godz. 15:30
    Prowadzący: Dorota i Jalil Hadrami
    Czas trwania: 4 godziny

    Kolorowa, aromatyczna i niezwykle różnorodna – kuchnia marokańska obfituje w zdrowe i smaczne potrawy, dzięki którym z łatwością podbija serca większości osób odwiedzających ten kraj. Jej bogactwo odzwierciedla złożoną historię Maroka i ...

    320,00 

    Liczba wolnych miejsc: 11

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – kuchnia meksykańska

    19.02.2021r. (sobota) godz. 17:00
    Prowadzący: Isabel Balderas
    Czas trwania: 4 godziny

    Pełna intensywnych smaków, wyrazistych kolorów i niezapomnianych zapachów, uwielbiana przez wielu – kuchnia meksykańska! Kilkadziesiąt rodzajów papryczek chilli, maślane awokado w najlepszej postaci, kukurydza, fasola i oczywiście tortille. Łączy w sobie ...

    320,00 

    Liczba wolnych miejsc: 8

    Dodaj do koszyka