Wyświetlanie wszystkich wyników: 4

  • Szkolenie cukiernicze – francuskie makaroniki

    25.09.2022r. (niedziela) godz. 11:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 7 godzin

    Makaroniki to tradycyjne, francuskie ciasteczka migdałowe, przekładane kremami i ganache o niezliczonej ilości smaków. Z pozoru bardzo proste do przygotowania. Kto jednak już je wypiekał, wie że wymagają zarówno umiejętności jak i wiedzy, by&nbs...

    700,00 

    Liczba wolnych miejsc: 6

    Dodaj do koszyka
  • Szkolenie cukiernicze – Ptysie, Eklery, Paris Brest

    26.09.2022r. (poniedziałek) godz. 10:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 7 godzin

    Ciasto parzone to podstawa ptysi, eklerów, paris brest  i innych cudownych francuskich deserów. Jeśli jego wykonanie wydaje Ci się skomplikowane, nie wiesz jak pracować z takim ciastem, by osiągnąć doskonały efekt, zgłoś się do nas. Uczestnicy...

    680,00 

    Liczba wolnych miejsc: 13

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – kuchnia indyjska (wegetariańskie klasyki)

    22.10.2022r. (sobota) godz. 16:00
    Prowadzący: Tapinder Sharma
    Czas trwania: 4 godzin

    Kuchnia indyjska to jeden z głównych powodów, dla których turyści odwiedzają ten kraj, barwna, aromatyczna, wyrazista i pyszna. Wegetariańska część kuchni indyjskiej zdominowana jest przez serek Paneer i strączki. Idąc do hinduskiej restauracji istni...

    340,00 

    Liczba wolnych miejsc: 13

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – sushi (kuchnia japońska)

    17.09.2022 (sobota) godz. 15:00
    Prowadzący: Dorota Puć-Pietrzykowska
    Czas trwania: 5 godzin

    Polacy pokochali sushi  – najpopularniejsze danie japońskiej kuchni. Cenimy to danie za smak, wartości odżywcze, różnorodność dodatków. Przygotowanie sushi może być również doskonałym pretekstem do spotkań ze znajomymi. W trakcie warsztatu nauczycie ...

    340,00 

    Liczba wolnych miejsc: 13

    Dodaj do koszyka