Warsztaty kulinarne – sushi (kuchnia japońska)
Trener: Dorota Puć-Pietrzykowska
Data: 05.04.2024 (piątek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Mamy jeszcze wolne miejsca
Udostępnij
Opis warsztatów
Kucharz z 10-letnim stażem, a od 6 lat szef kuchni, młody, ambitny, twórczy. Doświadczenie zdobywał w znanych restauracjach i hotelach w Karkonoszach m.in. Pałac Wojanów, Mamma Mia Karpacz, Oro Nero – Jelenia Struga w Kowarach. Odbył staż w Restauracji Galeria Blu w Bielsku-Białej pod okiem Anny Klajmon (TOP CHEF) oraz chefa Mateusza Czekierdy. Uczestnik prestiżowych konkursów kulinarny min. Wine Food Noble Night, Arte Culinaria Italiana (III miejsce).
MENU:
W trosce o środowisko prosimy o zabranie własnych pojemników wynosowych.
Brak wolnych miejsc?
Wypełnij formularz i dołącz do listy rezerwowej
Inne warsztaty i szkolenia:
Trener: Dorota Puć-Pietrzykowska
Data: 05.04.2024 (piątek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Marcin Czubak
Data: 06-07.04.2024 (sobota) godz. 14:00 - 20:00, (niedziela) godz. 12:00-18:00
Czas trwania: 12 godzin
Trener: Linh Nguyen
Data: 20.04.2024 (sobota) godz. 15:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Paweł Kucharski
Data: 26.04.2024 (piątek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Isabel Balderas
Data: 27.05.2024 (poniedziałek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Dorota Puć-Pietrzykowska
Data: 31.05.2024 (piątek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny