
Warsztaty kulinarne – ramen (kuchnia japońska)
Trener: Bartosz "Snecz" Dębski
Data: 30.09.2023 (sobota) godz. 16:00
Czas trwania: 3,5- 4 godziny
Szczegóły
Data
08.10.2023 (niedziela) godz. 15:00
Czas trwania
4 godziny
Trener
Marcin Czubak
Opis warsztatów
Marcin Czubak – Szef Kuchni i Piekarz, urodzony i związany z Katowicami. Obecnie prowadzi markę własną – Kolektyw Studio – gdzie przygotowuje dania, przetwory oraz rzemieślnicze pieczywo. Finalista telewizyjnego programu Top Chef. Pasjonat tradycyjnej kuchni i pieczywa na zakwasie. Edukację kulinarną odebrał w Szkocji, uczestnik licznych szkoleń, warsztatów – dziś sam szkoli i przygotowuje kadry dla gastronomii.
Swoje doświadczenie zdobywał pracując, jako szef kuchni w licznych restauracjach w kraju i zagranicą, między innymi w: Pop Up Bistro, Restauracja Noc i Dzień, Restauracja Staromiejska, Kofeina Bistro (Katowice) oraz Blythswood Square Hotel, Abode Glasgow, Lochgreen House Hotel czy Westerwood Hotel (Wielka Brytania). Przez dwa lata był prywatnym kucharzem Prezydenta Republiki Gabonu.
MENU:
Brak wolnych miejsc?
Wypełnij formularz i dołącz do listy rezerwowej
Inne warsztaty i szkolenia:
Trener: Bartosz "Snecz" Dębski
Data: 30.09.2023 (sobota) godz. 16:00
Czas trwania: 3,5- 4 godziny
Trener: Marcin Czubak
Data: 07.10.2023 (sobota) godz. 14:00
Czas trwania: 6 godzin
Trener: Marcin Czubak
Data: 08.10.2023 (niedziela) godz. 15:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Aneta Zabiegała
Data: 14.10.2023 (sobota) godz. 14:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Aneta Zabiegała
Data: 15.10.2023 (niedziela) godz. 11:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Mateusz Szpytma
Data: 26.10.2023 (czwartek), godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Michał Matuszewski
Data: 28.10.2023 (sobota) godz. 16:00
Czas trwania: 4 godziny