Warsztaty kulinarne

  • Mały kucharz – warsztaty kulinarne dla dzieci (6-9 lat)

    15.09.2021-26.01.2022 (środy) godz. 15:00-16:30
    Prowadzący: Dorota Puć-Pietrzykowska
    Czas trwania: 1,5 godz. (18 spotkań)

    Jeśli chcecie by Wasze dzieci zdobyły  podstawowe umiejętności kulinarne, chętnie eksperymentowały z nowymi smakami, dowiedziały się, jak zdrowo się odżywiać i dlaczego jest to takie ważne – skorzystajcie z oferty warsztatów kulinarnych Mały Kucharz.

    ...

    250,00 

    Liczba wolnych miejsc: 2

    Dodaj do koszyka
  • Szkolenie cukiernicze – wegańskie desery na słodki stół

    24.10.2021r. (niedziela) godz. 12:00
    Prowadzący: Joanna Banad
    Czas trwania: 6-7 godzin

    We współczesnym cukiernictwie coraz częściej stajemy przed wyzwaniem przygotowywania deserów wegańskich, zachwycających swoim nieskazitelnym wyglądem ale i ujmujących smakiem. Jak uzyskać doskonały efekt smakowy i wizualny, eliminując podstawowe produkty tj. jajka, śmietana, czym je ...

    500,00 

    Liczba wolnych miejsc: 3

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – ramen (kuchnia japońska)

    26.10.2020 (wtorek) godz. 17:00
    Prowadzący: Rajmund Królik
    Czas trwania: 4 godziny

    Ramen zyskał w ostatnich latach ogromną popularność i ma dziś zwolenników na całym świecie.  Jednak przygotowanie doskonałego ramena to nie taka prosta sprawa. Jeśli chcesz poznać podstawowe rodzaje i tajniki przygotowania tej pysznej zupy, zgłoś się do nas!!!

    Wspólnie przy...

    280,00 

    Liczba wolnych miejsc: 10

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – kuchnia tajska

    29.10.2021r. (piątek) godz. 17:00
    Prowadzący: Dorota Puć-Pietrzykowska
    Czas trwania: 4 godzin

    Jedna z najbardziej popularnych kuchni świata. Niesamowicie prosta, pikantna i doskonała w smaku. To między innymi dla niej rzesze Polaków wyruszało w podróż do Tajlandii.  W trakcie warsztatów poznacie kluczowe składniki tajskich potraw, takie jak galangal, trawa cytrynowa, kaffir, mle...

    280,00 

    Liczba wolnych miejsc: 6

    Dodaj do koszyka
  • Szkolenie cukiernicze – francuskie makaroniki

    07.11.2021r. (niedziela) godz. 11:00
    Prowadzący: Mariusz Łęszczak
    Czas trwania: 7 godzin

    Makaroniki to tradycyjne, francuskie ciasteczka migdałowe, przekładane kremami i ganache o niezliczonej ilości smaków. Z pozoru bardzo proste do przygotowania. Kto jednak już je wypiekał, wie że wymagają zarówno umiejętności jak i  wiedzy, by idealnie wyrosły, nabrały odpowiedniej c...

    600,00 

    Liczba wolnych miejsc: 4

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – kuchnia włoska

    16.11.2021r. (wtorek) godz. 17:00
    Prowadzący: Paweł Kucharski
    Czas trwania: 4 godziny

    Jeśli kochasz kuchnię włoską ta propozycja będzie dla Ciebie idealna! Kuchnia włoska podbiła serca smakoszy na całym świecie. Popularność zawdzięcza prostocie i szybkości przyrządzanych dań, doskonałym lokalnym produktom znanym w każdym zakątku globu. To jedna z ulubionych ku...

    280,00 

    Liczba wolnych miejsc: 6

    Dodaj do koszyka
  • Szkolenie cukiernicze – podstawy składania i dekoracji tortów

    21.11.2021 (niedziela) godz. 10:00
    Prowadzący: Agnieszka Gajdanowicz
    Czas trwania: 8 godzin

    Jeśli jesteś osobą początkującą, chcesz nauczyć się jak poprawnie złożyć tort, jak idealnie pokryć go tynkiem na kancik, dobrać spójną kompozycję smakową kremów oraz przygotować prostą, a zarazem efektowną dekorację, zapisz się na szkolenie już dziś i zdobądź nowe umie...

    750,00 

    Liczba wolnych miejsc: 7

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – kuchnia gruzińska

    28.11.2021 (niedziela) godz. 15:00
    Prowadzący: Gagik Grigoryan
    Czas trwania: 4 godziny

    Kuchnia gruzińska może pochwalić się swoją rozpoznawalnością i uwielbieniem na całym świecie. Dzięki charakterystycznym dodatkom, takim jak orzechy włoskie, czosnek, granat i aromatyczne zioła, potrawy gruzińskie uzyskują swój unikalny smak, czyniąc  kuchnię gruzińską jedyną ...

    300,00 

    Liczba wolnych miejsc: 12

    Dodaj do koszyka
  • Warsztaty kulinarne – nowoczesna kuchnia polska

    29.11.2021r. (poniedziałek) godz. 17:00
    Prowadzący: Mateusz Szpytma
    Czas trwania: 4 godziny

    Bogactwo polskiej kuchni i jej nowa twarz – ciekawe menu, niebanalne dodatki, zaskakujące kompozycje smaków, pięknie skomponowane talerze, nowe techniki kulinarne i kolejne smakowite propozycje, które przedstawi Mateusz Szpytma. Tym razem na przystawkę przygotuje sandacza z intrygują...

    300,00 

    Liczba wolnych miejsc: 10

    Dodaj do koszyka