Paweł Kucharski

Paweł Kucharski

Szef kuchni Restauracji Mamma Mia w Karpaczu. Wielbiciel tradycyjnej kuchni w nowoczesnej odsłonie. Specjalizuje się w daniach kuchni  włoskiej i polskiej. Stawia na bogactwo naturalnych smaków i barw, które królują na jego talerzach. Praca pod presją czasu jest dla niego wyzwaniem. Kucharz z 10 letnim stażem, a od 5 lat szef kuchni. Doświadczenie zdobywał w znanych restauracjach i hotelach w Karkonoszach m.in. Pałac Wojanów, Mamma Mia Karpacz, Oro Nero- Jelenia Struga w Kowarach. Odbył staż w Restauracji Galeria Blu w Bielsku-Białej pod okiem Anny Klajmon (TOP CHEF) oraz chefa Mateusza Czekierdy. Jego kulinarnym autorytetem jest chef Massimo Bottura. Uczestnik prestiżowych konkursów kulinarny min. Wine Food Noble Night. Członek jury w szkolnych konkursach kulinarnych. Posiadacz brązowego pasa w karate i dumny tata.