Zespół
pracowni kulinarnej

Szkoła Dobrego Smaku

Nasz zespół tworzą zawodowi kucharze, szefowie kuchni oraz amatorzy, którzy postanowili realizować swoją kulinarną pasję. Czerpiemy ogromną radość z posiadanych umiejętności kulinarnych i cukierniczych. Cenimy doskonałą jakość posiłków, zaskakujące połączenia smaków.

Fascynujemy się sztuką estetycznego, pięknego podawania dań. Chociaż każdy z trenerów jest ekspertem w innej dziedzinie kulinarnej, to dla wszystkich nas jedzenie ma wartość fundamentalną. Wszyscy chcemy się tym dzielić.

Współpracują z nami kucharze różnych narodowości. Realizują kuchnie z państw, z których się wywodzą. Są wśród nas trenerzy, których znasz z telewizyjnych programów kulinarnych.

Od każdego możesz oczekiwać profesjonalizmu, rzetelności, ale też uśmiechu. Jesteśmy tutaj również po to, aby pokazać Ci, że przygotowywanie posiłków jest niezwykle przyjemne. Potrafimy obudzić Twoją kulinarną wyobraźnię i zainspirować do tworzenia wysmakowanych dań.

Dorota
Puć-Pietrzykowska

Magię gotowania odkryła jako nastolatka, wówczas nie wiedziała jeszcze, że to odkrycie będzie miało kiedyś większe znaczenie. A jednak….

Sylwia
Bøilerehauge

Znana jako marka Torty z Mojesza, od 5 lat prowadzi własną pracownię manufaktury cukierniczej. Jej niepowtarzalne torty weselne przygotowywane na indywidualne zamówienia, doczekały się wielu publikacji w prestiżowych czasopismach branży ślubnej w kraju i za granicą.

Bartosz
„Snecz” Dębski

Zakochany w Azji szef kuchni, tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii

Agnieszka
Gajdanowicz

W Karkonoszach znana, jako marka Torty Agnieszki, od 12 lat prowadzi własną pracownię cukierniczą.

Gagik
Grigoryan

Znana jako marka Torty z Mojesza, od 5 lat prowadzi własną pracownię manufaktury cukierniczej.

Rajmund
Królik

Ambitny profesjonalista, wciąż odkrywa nowe receptury i łączy niestandardowe smaki. Wiedzę i umiejętności zdobywał podczas 14 lat pracy zawodowej.

Paweł
Kucharski

Szef kuchni Restauracji Mamma Mia w Karpaczu. Wielbiciel tradycyjnej kuchni w nowoczesnej odsłonie. Specjalizuje się w daniach kuchni włoskiej i polskiej.

Mariusz
Łęszczak

Szef cukierni FRESA – pracowni cukierniczej na Śląskim szlaku gastronomicznym, łączącej w sobie nowoczesne cukiernictwo oraz tradycyjne wypieki.

Linh
Nguyen

Najlepsza wietnamska szefowa kuchni w Polsce.  Prowadzi w Warszawie wyśmienite autorskie restauracje min. Koreanka, Vietnamka, Pho2, Totopho, Japonka oraz kultowy sklep z orientalną żywnością – Azjatka.

Magdalena
Pieńkos

Autorka bloga Niebieski Migdał. Magda, wykorzystując obfitość sezonowych warzyw i owoców stara się łączyć domowe, znane smaki ze smakami przywiezionymi z egzotycznych podróży.

Tapinder
Sharma

Hindus z pochodzenia, Polak z wyboru. Doskonale radzi sobie z łączeniem tych skrajnie różnych kultur prywatnie oraz zawodowo. W kuchni pozostaje jednak wierny swojej hinduskiej, a w dodatku wegetariańskiej naturze.

Adrian
Stojewski

Prowadzi warsztaty kulinarne i pokazy gotowania na żywo, podczas których dzieli się swoją wiedzą o regionalnych kuchniach Hiszpanii

Mateusz
Szpytma

Ambitny profesjonalista, wciąż odkrywa nowe receptury i łączy niestandardowe smaki. Wiedzę i umiejętności zdobywał podczas 14 lat pracy zawodowej.

Małgorzata
Szymonek

Gosia od lat pasjonuje się gotowaniem, kuchnią i wszystkim, co jest z nią związane. Jest doskonałym przewodnikiem po kuchniach Bliskiego Wschodu, gdzie spędziła 20 lat swego życia

Newsletter Pracowni kulinarnej
Zapisz się!