Szkolenie cukiernicze – monoporcje i nowoczesny tort
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 27.04.2024 (sobota) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 27.04.2024 (sobota) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 28.04.2024 (niedziela) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 18.05.2024 (sobota) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 19.05.2024 (niedziela) godz. 10:00
Czas trwania: 7-8 godzin
Trener: Karolina Kowalik - Sztuka Cukru
Data: 25.05.2024 (sobota) godz. 10:00-19:00
Czas trwania: 9 godzin (z możliwością wydłużenia, w zależności od tempa pracy grupy)