
Szkolenie cukiernicze – monoporcje i nowoczesny tort
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 01.10.2023 (niedziela) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 01.10.2023 (niedziela) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 02.10.2023 (poniedziałek) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 29.10.2023 (niedziela) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 30.10.2023 (poniedziałek) godz. 10:00
Czas trwania: 8 godzin
Trener: Agnieszka Gajdanowicz
Data: 05.11.2023 (niedziela) godz. 10:00
Czas trwania: 8-9 godzin
Trener: Mariusz Łęszczak
Data: 18-19.11.2023 (sobota-niedziela) godz. 10:00-18:00
Czas trwania: 16 godzin