
Warsztaty kulinarne – nowoczesna kuchnia polska
Trener: Mateusz Szpytma
Data: 20.03.2023 (poniedziałek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Mamy jeszcze wolne miejsca
Udostępnij
Szczegóły
Data
13.05.2023 (sobota) godz. 16:00
Czas trwania
3,5- 4 godziny
Trener
Bartosz "Snecz" Dębski
Opis warsztatów
Ramen zyskał w ostatnich latach ogromną popularność i ma dziś zwolenników na całym świecie. Jednak przygotowanie doskonałego Ramena to nie taka prosta sprawa, jak mogłoby się wydawać. Jeśli chcesz poznać podstawowe jego rodzaje i zgłębić tajniki przygotowania tego pysznego dania oraz dodatków przesądzających o jego niepowtarzalnym smaku, nie zwlekaj i weź udział w warsztatach!!!
Wspólnie przygotujemy trzy pyszne rameny: Shoyu Ramen z chashu podany z jajkiem ajitsuke, Shio Ramen z siekanym kurczakiem i Miso Ramen z boczniakiem w hoisin. Oczekując na przygotowanie sycących dań uczestnicy skosztują japońskiej przystawki „niespodzianki” od Snecza.
Zapraszamy na warsztaty poświęcone japońskim daniom – Ramen, które poprowadzi Bartosz „Snecz” Dębski. Zakochany w Azji szef kuchni, tworzy dania stosunkowo proste, trochę street foodowe, ale jednocześnie bardzo oryginalne i bazujące na najmodniejszych trendach w światowej gastronomii. Podczas warsztatów kulinarnych stawia na proste, szybkie i sprytne receptury, które dają uczestnikom maksymalną frajdę podczas gotowania. Współtworzył i tworzył menu w znanych i modnych miejscach w całym kraju (m.in. WSHOKU, Pizza Boyz, Pawilon i Pho Shop). Prowadzi swój projekt street foodowy SPOKO SZAMA oraz instagram i fb SNECZ GOTUJE.
Menu:
Brak wolnych miejsc?
Wypełnij formularz i dołącz do listy rezerwowej
Inne warsztaty i szkolenia:
Trener: Mateusz Szpytma
Data: 20.03.2023 (poniedziałek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Paweł Kucharski
Data: 24.03.2023 (piątek) godz. 17:00
Czas trwania: 4 godziny
Trener: Tapinder Sharma
Data: 01.04.2022r. (sobota) godz. 15:00
Czas trwania: 4 godzin
Trener: Bartosz "Snecz" Dębski
Data: 13.05.2023 (sobota) godz. 16:00
Czas trwania: 3,5- 4 godziny